miercuri, 10 ianuarie 2018

Castiga Bani cu Sondaje Online Platite


Castigarea baniilor este unul dintre lucrurile pe care toata lumea le urmareste, indiferent daca esti student, pensionar sau deocamdata fara loc de munca, acum ai ocazia sa castigi bani in plus printr-o activitate simpla care nu necesita nici un fel de pregatire in domeniu, ai nevoie de un calculator/laptop sau un smartphone/tableta conectat la Internet!

Cine nu ar vrea bani printr-o activitate simpla? Sondajele platite reprezinta o oportunitate pentru brandurile de afaceri de a obtine pareri reale din partea publicului. Oferind plati in numerar, bonuri de cadouri sau produse electronice in schimbul unei opinii oneste, companiile ajung sa stie ce se afla in capul cumparatorilor cand acestea folosesc un produs sau sunt beneficiari ai unui serviciu prestat de catre o companie. Acest lucru este posibil prin intermediul site-urilor web care te platesc pentru fiecare sondaj de opinie completat.

Participarea la diverse sondaje iti poate oferi bani suplimentari in portofel tau electronic sau in contul tau de la banca, dar asigura-te ca iti stabilesti in mod corect asteptarile adica nu vei fii millionar dintr-un foc dar ai ocazia sa generezi un venit de cateva sute de euro pe luna. Fii realist si practic aici, pentru ca este nevoie de timp pentru a castiga sume importante de bani. Daca iti faci cu sarguinta sondajele, atunci poate dupa cateva luni castigurile tale vor fi foarte bune.

Inainte de a putea finaliza un sondaj, va trebui sa treci printr-un proces initial de screening; aceasta cuprinde, in general, o serie de intrebari despre datele demografice si intrebari privind utilizarea produselor / serviciilor care pot fi prezentate in sondaj. Daca raspunsurile tale nu indeplinesc criteriile sondajelor, in unele cazuri vei primi o mica recompenza pentru timpul pierdut - asta de depinde de firma la care te-ai inscris dar in cele mai multe cazuri nu vei primi nimic pentru timpul irosit.

E-mailul este probabil cel mai eficient mod de comunicare intre tine si panoul de sondaje. Dupa ce te inscrii ca si memru al panoului de studiu, vei primi prin e-mail oferte, buletine de stiri, actualizari si, cel mai adesea, invitatii la sondaje. Este posibil sa nu primesti invitatii de sondaj imediat dupa ce te inscrii intr-un panou de studiu, da-i cateva zile, astfel incat panoul de sondaj ar putea sa inceapa sa-ti trimita un nou sondaj care sa corespunda profilului tau. Cantitatea invitatiei la ancheta ar trebui sa creasca daca esti activ in a raspunde invitatiilor la sondaje.



Iti recomand sa te inscrii ca membru la Marketagent! MarketAgent este o companie serioasa cu sediul in Austria mai are birouri in Germania, Slovenia și Elveția.  Pentru fiecare chestionar completat, contul tau va fi creditat sub formă de puncte. Valoarea punctelor variaza de la sondaj la sondaj si depinde de tipul sondajului si de lungimea chestionarului. Poti converti punctele in bani reali, vei primii banii prin Paypal. Participarea la fiecare sondaj este desigur intotdeauna optionala si nu obligatorie.




La fiecare sondaj online platit la care participi poti castiga intre 20 - 250 de puncte. Dupa ce ai colectat 200 de puncte poti sa le schimi in numerar prin PayPal. Pentru inregistrare vei primi automat 150 de puncte. 




Completeaza un formular de inregistrare online si vei putea inregistra ca participant la Marketagent. Te vor contacta prin e-mail la intervale neregulate de fiecare data cand apare un sondaj potrivit pentru tine. Tot ce trebuie să faci este sa-ti impartasesti parerea si sa completezi toate campurile chestionarului trimis de catre Marketagent.

Dovezi de Plata




 --------------------------------

Un lucru minunat despre activitatea cu sondaje platite online este ca poti sa o faci oricand, oriunde. Flexibilitatea este a ta, deoarece tot ce ai nevoie este o conexiune de internet fiabila si desktop sau laptop sau smartphone ori tableta pentru a incepe. Majoritatea sondajelor online sunt accesibile si pentru dispozitive mobile.

Sa aduci aminte ca nimic nu vine asa de usor sau de repede, fara un pic de munca, altfel poate fi o inselatorie. Deci, daca incepi chiar acum sau completezi sondaje platite efortul tau va fi recompansat cat de curand!


Iti recomand:
Pentru oferte serioase din domeniul munca la domiciliu poti vizita cu incredere urmatoarea pagina de web: Munca la Domiciliu
Pentru mai multe detalii despre cele mai bune site-uri de sondaje platite te rog sa vizitezi pagina urmatoare: Sondaje de Opinie Platite



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu